Vai augu izcelsmes olbaltumvielas kļūst aizvien populārākas? Sociālajos tīklos un internetā atrodamā informācija par to liecina. Aizvien vairāk cilvēku meklē veselīgas alternatīvas gaļai, neatsakoties no garšas vai tekstūras.

Gaļas aizvietotāju ražotāji mūsdienās vairs netiecas vienkārši radīt alternatīvas gaļai, tie vēlas to pilnībā aizstāt. Ja jūs interesējaties par dabiskāku pieeju, pastāv jauni un aizraujoši veidi, kā iegūt olbaltumvielas no augiem. Piemēram, zīdkoku dzimtā sastopamais džefrūts (Indijas maizes koka auglis) ir izcils plūkātas cūkgaļas aizstājējs.

SteamPro cepeškrāsns

Ikvienai maltītei ir jābūt īpašai. Tādēļ esam radījuši SteamPro cepeškrāsni. Tā piedāvā trīs gatavošanas režīmus – cepšana, tvaicēšana un abu režīmu kombinācija. Apvienotajā režīmā cepeškrāsns automātiski aprēķina precīzi nepieciešamās karstuma un tvaika proporcijas. Tādēļ ēdiens aizvien tiks pagatavots zeltains un kraukšķīgs no ārpuses, iekšpusē saglabājot sulīgumu.

Neatkarīgi no tā, vai jūs cepat vai grilējat gaļu, cepat maizi, radāt smalkus desertus vai izmantojat sous-vide funkciju, ko mēs piedāvājam profesionāliem restorāniem visā pasaulē, jūs varat būt pārliecināti, ka ēdiena gatavošana tiks pacelta jaunā līmenī.

Skatīt SteamPro cepeškrāsni

Bao maizītes

Sastāvdaļas

1½ tējkarotes cukura
1 tējkarote rauga
50 ml piena
1 ēdamkarote rapšu eļļas
1 ēdamkarote etiķa
200 ml ūdens
525g miltu
1 ēdamkarote dzeramās sodas
2 ēdamkarotes rapšu eļļas pārsmērēšanai

Gatavošana

- Samaisiet raugu ar cukuru, pienu, eļļu un etiķi. Pievienojiet ūdeni un miltus, miksējiet GourmetPro blenderī aptuveni 7 minūtes.
- Atstājiet uzrūgt aptuveni 2 stundas.
- Izņemiet mīklu no trauka un izmīciet to uz miltiem apkaisītas virsmas.
- Apkaisiet mīklu ar dzeramo sodu.
- Vēlreiz izmīciet mīklu.
- Saveliet mīklu rullītī un sadaliet to 18 vienādās daļās. Katru daļu saveliet bumbiņā.
- Veidojiet katru mīklas bumbiņu aptuveni 5 mm biezumā. Apsmērējiet bumbiņas ar eļļu.
- Sagrieziet cepampapīra loksni 18 vienādās daļās. Ņemiet izveidotās bumbiņas pa vienai un pārlokiet pāri cepampapīra gabaliņam tā, lai locījuma vieta paliek pa vidu, veidojot tako groziņam līdzīgu formu.
- Novietojiet maizītes uz tvaika cepešpannas, kas apklāta ar cepampapīru, un apklājiet ar dvieli. Ļaujiet uzrūgt aptuveni 1 stundu.
- Ievietojiet cepešpannu SteamPro cepeškrāsnī “Full Steam” režīmā uz aptuveni 8 minūtēm.

Tvaicēts un glazēts (divreiz gatavots) džefrūts

Sastāvdaļas

Džefrūts (maizes koka auglis)
Loki
Burkāni

Glazūrai
1 ēdamkarote smalki sakapāta ķiploka
1 ēdamkarote smalki sakapāta ingvera
1 ēdamkarote rapšu eļļas
2 ēdamkarotes sezama eļļas
2 ēdamkarotes Goujuang (korejiešu čili pasta)
2 ēdamkarotes tumšā Muscovado cukura
2 ēdamkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes etiķa

 

Gatavošana

- Iestatiet SteamPro cepeškrāsni uz “Full Steam” režīmu 90°C temperatūrā.
- Novietojiet no serdes atdalītus džefrūta gabaliņus uz cepeškrāsns pannas un tvaicējiet aptuveni 10 minūtes.
- Katliņā uz neliela karstuma lieciet 1 ēdamkaroti rapšu eļļas.
- Viegli apcepiet katliņā ķiploku un ingveru.
- Pievienojiet pārējās glazūras sastāvdaļas un vāriet 5 minūtes.
- Iestatiet SteamPro cepeškrāsni uz 210°C temperatūru un izvēlieties “True Fan Cooking” programmu.
- Pārklājiet tvaicētos džefrūta gabaliņus ar glazūru un cepiet krāsnī aptuveni 15 minūtes.
- Pildiet Bao maizītes ar glazēto džefrūtu, sagrieztiem lokiem un rīvētiem burkāniem

MaxiSense Pure plīts virsma

Iedomājieties mirdzoši melnu stikla virsmu, kas nemanāmi saplūst ar jūsu darbvirsmu. Gatavošanas zonas un skārienpogas ir neredzamas, līdz jūsu pirksti tās atdzīvina. AEG MaxiSense Pure plīts virsmā ir apvienots elegants dizains ar reaģējošām funkcijām, transformējot jūsu virtuvi un pārvēršot ēdiena gatavošanu patiesā baudā.