Jautājums:
- Kādi ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas gatavošanas zonām?
Attiecas uz:
- iebūvētu inukcijas plīti
- brīvstāvošu plīti ar indukcijas plīts virsmu
Risinājums:
1. Ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas plītij, ja:
- ūdens ļoti ātri uzvārās zonā, kurā iestatīta augstākā sildīšanas pakāpe;
- magnēts pielīp pie virtuves trauku apakšpuses.
Ēdiena gatavošanas trauku pamatnēm jābūt pēc iespējas biezākām un plakanākām.
2. Trauku materiāls
- Pareizs: čuguns, tērauds, emaljēts tērauds, nerūsējošs tērauds, daudzslāņu dibens (ko ražotājs norādījis par pareizu).
- Nepareizs: alumīnijs, varš, misiņš, stikls, keramika, porcelāns.
3. Ēdiena gatavošanas trauku izmēri:
- Indukcijas gatavošanas zonas līdz zināmai robežai automātiski pielāgojas ēdiena gatavošanas trauka apakšas izmēram.
- Taču tam nepieciešams minimālais diametrs, kas atkarīgs no gatavošanas zonas lieluma.
- Skatiet pilnu aprakstu lietotāja rokasgrāmatā, jo metodes var atšķirties atkarībā no ierīces modeļa.
- Varat lejupielādēt lietošanas rokasgrāmatu šeit.