Kā lietot cepeškrāsns grila funkciju

Pēdējoreiz atjaunots 28.07.2020 09:09

Viena no visretāk izmantotajām krāsns funkcijām ir broilera gatavošana. Vai jūs zinājāt, ka to var izmantot kā alternatīvu grilam?



Kurš nemīl labu BBQ?

Ēdiena gatavošanai uz liesmas piemīt sava burvība - smarža, garša un atmosfēra...


Bet dažreiz dabai ir citi plāni...

Ziema, lietus, krusa vai vienkārši kaulus stindzinošs aukstums. Jūs ne vienmēr variet grillēt ārā.


Neuztraucieties!

Izmantojot broileru iestatījumu cepeškrāsnī, Jūs faktiski varat grilēt iekštelpās visu gadu.


Kā grila funkciju izmantot cepeškrāsnī?

Vai Jūs kādreiz esat izmantojis broilera iestatījumu Jūsu cepeškrāsnī? Uzskatiet to par grila aizstājēju. Tā vietā, lai siltums nāktu no apakšas, tas nāk no augšas. Jā, Jūs neiegūsiet dūmoto aromātu gaļai, taču Jūs varat sasniegt fantastiskus garšas rezultātus un vizuālo baudījumu. Ātri pagatavojamas grila receptes lieliski darbojas cepeškrāsnī. Vairums cepeškrāsnis izslēdz broilera iestatījumu, tiklīdz ir sasniegta vēlamā temperatūra - lai turpinātu izmantot grila režīmu, atstājiet cepeškrāsns durvis puspavērtas. Noteikti pārbaudiet ēdienu regulāri, lai tas nepiedegtu.


Kā grilēt uz plīts?

Pārvērtiet savu plīti īslaicīgā grilā. Izmantojiet čuguna kastroli, jo tas labi saglabā siltumu un tas saglabāsies karsts. Novietojiet kastroli uz plīts un sildiet to līdz ļoti karstai temperatūrai, pēc tam pazeminiet temperatūru līdz vidējai un uzturiet to tādu visu gatavošanas procesu. Ja panna sāk dūmot, temperatūra ir pārāk augsta. Lai iegūtu labākos rezultātus, pirms ēdiena ievietošanas kastrolī, to noskalojiet un viegli ieziediet ar olīveļļu. Un atcerieties - neapgrieziet ēdienu pārāk agri - atstājiet to netraucēti uz kastroļa vismaz 3-4 minūtes, lai tam būtu laiks viegli piesvilt.