Sīpolu zupa maisā
Sīpolu zupa maisā
Iecienīta klasika jaunā versijā - zupa ar nepārspējamu garšas pilnību.
Sastāvdaļas
400 g sīpolu, 500 ml teļa buljona, 1 ĒK paprikas pulvera, 15 graudi zaļo piparu, 1 laurlapa, 5 pavedieni safrāna, 1 TK sāls, 1 šķipsniņa malta muskatrieksta, 1 zariņš timiāna
Pagatavošana
4 porcijas
1. Sīpolus nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež 2 mm biezās šķēlēs. Visas sastāvdaļas samaisa kopā un liek SousVide vakuuma maisiņā.
2. Vakuuma maisiņu novieto 3. līmeņa plauktā un SousVide programmā gatavo 95°C 75 minūtes.
Pasniegšana
Pasniedz uzkarsētās krūzēs, pa virsu liekot apgrauzdētu maizes šķēli, kas pārkaisīta ar nelielu daudzumu rīvēta siera. Izcili iederētos franču Comté siers.