Sīpolu zupa maisā

Sīpolu zupa maisā

Sīpolu zupa maisā 

Iecienīta klasika jaunā versijā - zupa ar nepārspējamu garšas pilnību.

Sastāvdaļas

400 g sīpolu, 500 ml teļa buljona, 1 ĒK paprikas pulvera, 15 graudi zaļo piparu, 1 laurlapa, 5 pavedieni safrāna, 1 TK sāls, 1 šķipsniņa malta muskatrieksta, 1 zariņš timiāna

Pagatavošana

4 porcijas

1. Sīpolus nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež 2 mm biezās šķēlēs. Visas sastāvdaļas samaisa kopā un liek SousVide vakuuma maisiņā. 

2. Vakuuma maisiņu novieto 3. līmeņa plauktā un SousVide programmā gatavo 95°C 75 minūtes.

Pasniegšana
Pasniedz uzkarsētās krūzēs, pa virsu liekot apgrauzdētu maizes šķēli, kas pārkaisīta ar nelielu daudzumu rīvēta siera. Izcili iederētos franču Comté siers.

  • Gaspačo ar tvaicētām tīģergarnelēm

    Izcila atdzesēta spāņu stila zupa.

  • Moules Marinières (moluski baltvīna mērcē)

    Šī nepārspējamā franču klasika izskatās izcili un ir ātri un viegli pagatavojama.

  • Tvaicēti pavasara rullīši

    Šie iecienītie, veselīgie rullīši ir ideāli piemēroti viesībām.