Receptes tvaika cepeškrāsnij

Receptes tvaika cepeškrāsnij

Receptes tvaika cepeškrāsnij

Tvaika cepeškrāsnis jau desmitiem gadu ir labāko restorānu slepenais ierocis. Tvaika radītais papildu mitrums uzlabo ēdiena garšu un tekstūru, vienlaikus saglabājot kraukšķīgumu, tādējādi ikviena maltīte kļūst par meistardarbu. Mūsu cepeškrāsnis spēj radīt iespaidīgus rezultātus visdažādākajās situācijās - no perfekta suflē līdz izcilam sous vide tehnikā pagatavotam steikam. Gatavojot ar tvaiku, iespējas ir nebeidzamas - grauzdējiet, cepiet un tvaicējiet ēdienu kā vēl nekad! Sāciet ar šīm vienkāršajām receptēm tvaika cepeškrāsnij.

  • Sīpolu zupa maisā

    Iecienīta klasika jaunā versijā - zupa ar nepārspējamu garšas pilnību.

  • Gaspačo ar tvaicētām tīģergarnelēm

    Izcila atdzesēta spāņu stila zupa.

  • Tvaicēti pavasara rullīši

    Šie iecienītie, veselīgie rullīši ir ideāli piemēroti viesībām.

  • Moules Marinières (moluski baltvīna mērcē)

    Šī nepārspējamā franču klasika izskatās izcili un ir ātri un viegli pagatavojama.

  • Jūras ķemmītes ar fenheli

    Iespaidīga, ātri pagatavojama vakariņu maltīte ar izcili aromātisku garšu.

  • Matča tējas un baltās šokolādes fondants

    Smalki samalts īpaši apstrādātas zaļās tējas pulveris rada neparastu un neaizmirstamu desertu.

  • Laima muss ar aveņu mērci

    Mērces asuma saspēle ar saldo laima musu padara šo par izcili gardu desertu, kas turklāt arī lieliski izskatās. 

  • Bumbieri sarkanvīnā

    Noteikti pievienojiet garšvielas, ja vien jums pret tām nav izteiktu iebildumu, jo tās ēdienam piešķir lielisku garšas siltumu un pilnību.

  • Šokolādes rulete

    Bagātīgs pudiņš pieaugušajiem, kas būs piemērots pat visizsmalcinātākajām vakariņām.