Receptes tvaika cepeškrāsnij
Receptes tvaika cepeškrāsnij
Tvaika cepeškrāsnis jau desmitiem gadu ir labāko restorānu slepenais ierocis. Tvaika radītais papildu mitrums uzlabo ēdiena garšu un tekstūru, vienlaikus saglabājot kraukšķīgumu, tādējādi ikviena maltīte kļūst par meistardarbu. Mūsu cepeškrāsnis spēj radīt iespaidīgus rezultātus visdažādākajās situācijās - no perfekta suflē līdz izcilam sous vide tehnikā pagatavotam steikam. Gatavojot ar tvaiku, iespējas ir nebeidzamas - grauzdējiet, cepiet un tvaicējiet ēdienu kā vēl nekad! Sāciet ar šīm vienkāršajām receptēm tvaika cepeškrāsnij.
-
-
-
-
Moules Marinières (moluski baltvīna mērcē)
Šī nepārspējamā franču klasika izskatās izcili un ir ātri un viegli pagatavojama.
-
Jūras ķemmītes ar fenheli
Iespaidīga, ātri pagatavojama vakariņu maltīte ar izcili aromātisku garšu.
-
Matča tējas un baltās šokolādes fondants
Smalki samalts īpaši apstrādātas zaļās tējas pulveris rada neparastu un neaizmirstamu desertu.
-
Laima muss ar aveņu mērci
Mērces asuma saspēle ar saldo laima musu padara šo par izcili gardu desertu, kas turklāt arī lieliski izskatās.
-
Bumbieri sarkanvīnā
Noteikti pievienojiet garšvielas, ja vien jums pret tām nav izteiktu iebildumu, jo tās ēdienam piešķir lielisku garšas siltumu un pilnību.
-
Šokolādes rulete
Bagātīgs pudiņš pieaugušajiem, kas būs piemērots pat visizsmalcinātākajām vakariņām.