Tasteology

TASTEOLOGY

Tasteology ir dokumentāla filma, kas parāda garšu no jauna skatpunkta. Mēs aplūkojām ne tikai garšas un sastāvdaļas, bet arī zinātni un piedzīvojumu. Mūsu epizodes var iedvesmot jūs uzlabot garšu gan virtuvē, gan ārpus tās.

Avots: Atklājiet īsto garšu

Izsmalcinātas maltītes baudīšana ir īsts sajūtu piedzīvojums. Gatavojot ēdienu, jums ir zināma sastāvdaļu izcelsme un jūs varat izjūst to īsto garšu. Marks Šackers to dēvē par „garšas spēku”, kas palīdz patiesi novērtēt katru kumosu kā alternatīvu mākslīgi radītām garšvielām. Atklājiet vairāk nākamajā epizodē!

Sastāvdaļās ir kaut kas īpašs

Hisato Nakahigaši

Lopbarības tendenču noteicējs un restorāna īpašnieks

Marks Šackers kopā ar dēlu pastaigājas zāļainā laukā

Rūpējoties par savu ķermeni

Sastāvdaļu izcelsme ietekmē to, kādas uzturvielas saņem mūsu organisms. Marks Šackers uzskata, ka apetīte mūsu organismā izstrādājas dabiski, tādēļ ēdienam jābūt veselīgam, taču šķērslis tam ir mākslīgi radītās garšvielas. To var mainīt, rūpīgi izvēloties kvalitatīvas sastāvdaļas, tādējādi sniedzot organismam to, kas tam patiešām ir nepieciešams.

Trauks ar organiskiem augļiem, piemēram, apelsīniem
Sparģeļu rinda
Rūpīga izvēle

Vietējās vai bioloģiskās pārtikas izvēle ir labs sākums, domājot par to, ko jūs gatavojat un ēdat.

Īstā garša

Lai atrastu intensīvas garšas, ir jāmeklē kvalitatīvi pārtikas produkti, kuru izcelsme ir zināma. Tas var būt sarežģīti, jo veikalu plaukti ir pilni ar pārtiku, kuras sastāvā ir mākslīgi radītas garšvielas. Maziet pacenšoties un atrodot veselīgus pārtikas produktus, iegūsiet garšas, kuras nav iespējas iegūt laboratorijā.

Atpakaļ pie izcelsmes

Pārziniet produkta izcelsmi, izvēloties produktu, kas ir cilvēku gatavots, vākts un dabiskiem aromātiem bagāts. Atklājiet maizes cepšanas prieku, izmantojot kvalitatīvas sastāvdaļas, kā arī atrodiet dabas bagātības savā piemājas mazdārziņā.

Pārtikas meklēšana

Hisato pārbauda svaigi lasītas austersēnes aromātu

Svaigas pārtikas meklējumos

Sačiko un Hisato Nakahigaši pieder restorāns ar divām Michelin zvaigznēm Kioto priekšpilsētā. Sastāvdaļas viņi iegūst 10 km rādiusā no savām mājām. Ogu, sēņu un citu dabas produktu iegūšana viņiem ļauj piešķirt svaigu un dabisku garšu katram ēdienam, kā arī bagātina maltīti, padarot to par īstu garšas piedzīvojumu. 

Koka trauks ar svaigi savāktiem garšaugiem un lapām
Dažādu zivju grilēšana uz oglēm
Vietējie produkti

Vietējie produkti garantē svaigumu. 

Izcelsmes avota atrašana

Lai atrastu piemērotus pārtikas produktus, jums jāzina, kas ir nepieciešams, lai radītu maksimālu rezultātu. Iepazīstieties ar informāciju mūsu mājaslapā, lai vairāk uzzinātu par to, kā pārtikas kvalitāte ietekmē uzturu, un lejupielādējiet gardas receptes, izmantojot mūsu lietotni.

Pārvaldiet garšu

Jaunais AEG Mastery Ranger darbojas kopā ar jums unikālos veidos, lai pilnveidotu jūsu ēst gatavošanas prasmes. Katra ierīce pilda savu lomu, darbojoties saskaņoti un tūlītēji reaģējot uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.

DZESĒŠANA: AIZMIRSTA DARBĪBA

Šķiet paradoksāli, ka tagad, kad domājam par vidi vairāk nekā jebkad agrāk, esam aizmirsuši cienīt sēdienu. Mūsu eksperti apgalvo, ka pareiza pārtikas uzglabāšana un zināšanas par to, ko darīt ar ēdienu un produktiem, kas palikuši pāri, var būt ceļš uz jaunu garšu atklāšanu un radošumu. Atklājiet vairāk nākamajā epizodē!

Nepareizas glabāšanas rezultātā zūd liela daļa garšas.

Ludvigs Maurers

Vagjū govju fermeris un gaļas šefpavārs

Dažādu veidu lapu izlase

Garšas revolūcija

Mēs izmetam vairāk nekā trešdaļu saražotās pārtikas, jo tās izskats mūs neapmierina. Tristrema Stjuarta izveidotajā iniciatīvā Feedback šādi produkti tiek izmantoti dažādos pasākumos, lai informētu par to sabiedrību. Arī mēs varam tajā iesaistīties - ja pārtika tiek glabāta atbilstošā vietā un temperatūrā, rodas mazāk atkritumu, turklāt ēdiens ir krietni garšīgāks.

Pārtikas klāsts no dažādām pārtikas grupām
Gatavošana lielā katlā Feedback pasākumā Feed the 5000
Maltīte lielā katlā

Šajā pasākumā Feedback sarīkoja grandiozu varenu mielastu lielā katlā, izmantojot produktus, kas palikuši pāri. 

Mazāk atkritumu, izteikta garša

Domājot par pārtikas uzglabāšanu, mēs varam samazināt tās izmešanas apjomu un uzlabot svaigumu. Lai ilgāk izbaudītu ēdiena garšu, jānovērš mitruma zudums produktos. Mūsu TwinTech® tehnoloģija palielina mitrumu līmeni ledusskapī, lai sastāvdaļas ilgāk saglabātu mitrumu un izteikto garšu. Tā pārtiku var uzglabāt līdz pat trīs reizēm ilgāk.

Gudrais uzglabāšanas ceļvedis

  • Dažādu veidu zivis un gaļa
    1
    Gaļa un zivis

    Uzglabājiet ledusskapja apakšējā nodalījumā zemā temperatūrā (1–3 °C).

  • Baklažāna tipa dārzeņu izlase
    2
    Gatavi dārzeņi un dzērieni

    Uzlabājiet ledusskapja augšējā nodalījumā apmēram 4–5 °C temperatūrā.

  • Marinētu dārzeņu un ievārījuma burkas
    3
    Konservēti produkti

    Uzlabājiet ledusskapja durvju plauktos, kur ir siltāks (5–7 °C).

Dažādu formu sakņu dārzeņi

Pamaniet vērtīgo

Iniciatīva Culinary Misfits, ko organizē Lea Brumzaka un Taņa Krakovska, veido mākslinieciskas formas no tā dēvētajiem „neglītajiem produktiem”. Viņas piedāvā plašu smūtiju klāstu, kas ir lielisks paņēmiens pārpalikušo produktu izlietošanai mājās. Viņas skaidro: „Smūtijā var ielikt jebko, pat, ja tas ir mīksts vai pārgatavojies. To neviens neredzēs.”

Sasaldētu, pārgatavojušos banānu var izmantot garda vegānu saldējuma pagatavošanai.

Izmantojiet pāri palikušos produktos

Nepagatavoti produkti nav jāizmet, ja esat gatavs radošumam. Pārtikas atkritumu eksperts Niki Čaralampopolou izskaidro, kā produktu, kas palikuši pāri, sasaldēšana var palīdzēt samazināt atkritumus un radīt garšīgas uzkodas.

Atdzesējama pārtika, piemēram, salāti un zivis

Atsvaidziniet savu perspektīvu

Atbilstošas dzesēšanas tehnoloģijas izmantošana palīdz saglabāt ēdiena dabiskos aromātus. Apmeklējiet mūsu Taking Taste Further lapu, lai uzzinātu visu nepieciešamo par svaigas pārtikas uzglabāšanu.

Pārvaldiet garšu

Jaunais AEG Mastery Ranger darbojas kopā ar jums unikālos veidos, lai pilnveidotu jūsu ēst gatavošanas prasmes. Katra ierīce pilda savu lomu, darbojoties saskaņoti un tūlītēji reaģējot uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.

Karsēšana: laiks no jauna atklāt mitrumu

Vai gardas maltītes noslēpums slēpjas mitruma līmenī un temperatūrā? Mēs devāmies no Parīzes uz Kali pilsētu Kolumbijā, lai izpētītu karsēšanu un tās nozīmi no ekspertu skatpunkta. Kā izrādās, ātrākais ceļš uz ideālu garšu ir atklāts jau vairāk nekā pirms 1000 gadiem. Tagad pienācis laiks senās metodes mūsdienīgai izmantošanai. Atklājiet vairāk nākamajā epizodē!

Svarīga ir temperatūra, nevis laiks.

Herve Tīss

Molekulārās gastronomijas tēvs

Katliņš ar verdošu ūdeni uz malkas plīts

Ko nozīmē ēdiena gatavošana?

Vai tā ir vienkārši pārtikas produkta sildīšana? Kā panākt, lai pagatavotais produkts būtu ne tikai ēdams, bet arī gards, aromātisks un pievilcīgs? Tā ir tikai daļa no jautājumiem, kuru atbilžu meklēšanai dzīvi veltījis molekulārās gastronomijas tēvs Herve Tīss. Sarunā ar viņu centāmies noskaidrot, ko viņš ir uzzinājis savos eksperimentos. Starp citu, sarunas laikā tika atklāts perfekti pagatavotas olas noslēpums.

Herve savā laboratorijā
Perfekti pagatavota ola

67–68 °C temperatūrā olas dzeltenums ir v

Atgriešanās pie saknēm

Mitrums ēdiena pagatavošanā vienmērīgai karstuma izplatīšanai ir tūkstošiem gadu sens noslēpums, kas gādā, lai ēdiens būtu sulīgs un gards. Šefpavāre Katalina Veleza uzskata, ka ikviens vēlas atgriezties pie šīm saknēm — īsta ēdiena. Tvaicēšana ir sena viltība, kas nobriedusi atdzimšanai. Ēdienu tvaicējot, tas tiek gatavots zemā temperatūrā, tāpēc saglabājas pārtikas vērtība un optimāls sastāvdaļu stāvoklis.

Attēls ar divu liellopa cepeša gabalu salīdzinājumu Ar tvaiku ceptais cepetis ir lielāks un sulīgāks.

Zemāka temperatūra

Ievietojot cepeškrāsnī 1 kg gaļas un, gatavojot to mums ierastā veidā, iegūsim apmēram 700 g. Savukārt, gatavojot gaļu zemākā un saudzīgākā temperatūrā, rezultāts ir tuvāks sākuma apjomam, turklāt gaļas sulīgums saglabājas iekšpusē, tādējādi pagatavotais ēdiens ir gards un sulīgs.

Ar tvaiku cepta maizes klaipa zeltainā garoza
PlusSteam cepeškrāsns

Cepšanai ar tvaiku pievieno sausu karstumu, lai izveidotos zeltaini brūna garoziņa.

PlusSteam cepeškrāsns

Lai grauzdiņš būtu kraukšķīgāks, pievienojiet tvaiku

Tvaiks neattiecas tikai uz gaļu un dārzeņiem. Cepšanā izmantojot tvaiku, maize kļūst mīkstāka, gaisīgāka un tās garoziņa ir neticami kraukšķīga. 

Receptes gatavošanai ar tvaiku

Tvaiks ir īsts slepenais ierocis virtuvē. No šīm receptēm var pagatavot iespaidīgu maltīti, kas iepriecina ar jaunām garšas un tekstūras dimensijām. Izmantojiet tvaiku, lai iegūtu gardus pavasara rullīšus vai mutē kūstošu šokolādes desertu. Atklājiet tvaika iespējas!

 

Sous vide steiks

Nevainojams vidējs-asiņains steiks tiek gatavots 56,5 °C temperatūrā

Tvaiks jaunā līmenī

Modernas cepeškrāsnis ar tvaiku līdz šim bija atrodamas vien profesionāļu virtuvēs, taču nu restorāna cienīgu maltīti iespējams baudīt arī mājās. Gatavojot ar Sous Vide metodi, produktus nepieciešams ievietot hermētiski noslēgtā vakuuma maisiņā, lai ēdiens nezaudētu savu izteikto garšu. Pēc tam tas jāgatavo zemā temperatūrā, lai nodrošinātu vienmērīgu rezultātu. Mūsu ProCombi® Plus tvaika cepeškrāsnij ir Sous Vide funkcija, tādēļ, lai baudītu mutē kūstošu gaļu un citus gardus ēdienus, jums vairs nav jādodas uz restorānu, jo tos varat pagatavot arī mājās.

Reāls liesmas attēls

Pievienojiet karstumu

Uzziniet vairāk, apmeklējot mūsu Taking Taste Further lapu, kur atradīsiet dažādus ieteikumus par vislabākajām gatavošanas metodēm. Atklājiet, kā dažādas metodes un temperatūras var ietekmēt maltītes garšu.

Pārvaldiet garšu

Jaunais AEG Mastery Ranger darbojas kopā ar jums unikālos veidos, lai pilnveidotu jūsu ēst gatavošanas prasmes. Katra ierīce pilda savu lomu, darbojoties saskaņoti un tūlītēji reaģējot uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.

Pieredze: vairāk nekā tikai ēdiens un dzēriens

Iztēlojieties kraukšķīga dārzeņu gabaliņa radīto skaņu... un tagad padomājiet, kā tā ietekmē jūsu garšas piedzīvojumu. Šefpavārs Jozefs Jusefs un profesors Čārlzs Spenss pēta, kā mūsu maņas ietekmē mūsu garšas uztveri un ēdiena baudīšana, lai tas šķistu svaigs un gards. Atklājiet vairāk nākamajā epizodē.

Redze mums nodrošina visu nepieciešamo informāciju par ēdienu.

Jozefs Jusefs

Virtuves teorijas projekts

Šķīvis ar nevainojami pasniegtu gardēžu ēdienu

Garša: piecu maņu piedzīvojums

Mūsu redze atbild par 28 % no garšas sajūtas. Tā ir teorija, kuru Instagram šefpavāre Jacques la Merde izmanto pilnībā. Saviem sekotāju tūkstošiem pasniedzot izsmalcinātas garšas ēdienus, viņa demonstrē vizuālo ietekmi tam, kā uztveram ēdienu.

Kāds fotografē Šķīvis ar nevainojami pasniegtu izsmalcinātu ēdienu uzņemšana
Dažādu krāsu burkānu klāsts
Ēdiens, kas izskatās perfekti

Dažādu krāsu un formu ēdiens priecēs acis, turklāt būs daudz gardāks.

Vizuāls baudījums

Tas, vai ēdiens ir vizuāli pievilcīgs, atkarīgs no tā pagatavošanas. Gatavošana ar tvaiku gādā, lai ēdiens saglabātu vairāk vitamīnu un uzturvielu. Ar tvaiku gatavoti dārzeņi saglabā vairāk hlorofila, bet gaļa ir sulīga un maiga.

Garša un bagātīgas krāsas

  • Karote ar sarkanu želeju
    1
    Sarkans

    Sarkans ēdiens atgādina par ogām un saldiem augļiem, tādēļ mēs sagaidām saldu garšu.

  • Karote ar zaļu želeju
    2
    Zaļš

    Svaigs, enerģiski zaļš tonis atsauc atmiņā vēl nenogatavojušos augļus, atgādinot skābas garšas.

  • Karote ar baltu želatīnu
    3
    Balts

    Balts ēdiens atgādina par sāļu garšu, liekot gaidīt pikantu maltīti.

Ēdiens ir gards, ja tas tiek skaisti pasniegts.

Kristīne Flinna

arī zināma kā šefpavāre Jacques la Merde

Šķīvis ar nevainojami pasniegtu gardēžu ēdienu

Detaļu pilnveidošana

Nevainojama garša atkarīga arī no detaļām. Gaumīgi šķīvji un bļodiņas būtiski ietekmē ēdiena vizuālo izskatu. Pēc Virtuves teorijas komandas domām salduma uztvere mainās par 10 % atkarībā no izmantotā šķīvja formas un krāsas. Vizuālās pievilcības iegūšanai ir svarīgi, lai šķīvji un glāzes tiktu perfektā stāvoklī.

Šefpavārs, kurš piepilda šķīvi Šķīvis ar nevainojami pasniegtu izsmalcinātu ēdienu
RealLife trauku mazgājamās mašīnas iekšpuse
Maksimāla ietekme

Rūpes par šķīvjiem un stikla traukiem uzlabo ēdiena vizuālo izskatu. 

Shēma, kurā parādītas īpaši garšīgas maltītes sastāvdaļas

Piedzīvojums, kuram iespējams piešķirt formu

Dodieties ideālā garšas piedzīvojumā, apmeklējot mūsu Taking Taste Further lapu. Atklājiet idejas un ieteikumus, kā arī lejupielādējiet mūsu viedtālruņa lietotni.

Pārvaldiet garšu

Jaunais AEG Mastery Ranger darbojas kopā ar jums unikālos veidos, lai pilnveidotu jūsu ēst gatavošanas prasmes. Katra ierīce pilda savu lomu, darbojoties saskaņoti un tūlītēji reaģējot uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.

Priekšrocība: klasikas pilnveidošana

Cēzara salātus atradīsies visu pasaules restorānu ēdienkārtēs. Kaut arī tie tiek pielāgoti un mainīti, tie vienmēr ir modē. Tā kā interpretācijas dažādās pasaules malās atšķiras, lūdzām dažus Tasteology ekspertus piedāvāt savu unikālo pieeju šim klasiskajam ēdienam, lai nodemonstrētu Taking Taste Further mākslu praksē. Atklājiet vairāk nākamajā epizodē!

Pirmā mīlestība — ēdienu gatavošana. Tad seko māksla un tehnika.

Herve Tīss

Molekulārais gastronoms

Trauks ar ielas ēdienu — ceptu saldo kartupeli

Radiet, izgudrojiet no jauna, uzlabojiet

Kas notiek, kad vistas gaļu aizstājam ar sausi nogatavinātu Vagjū liellopa gaļu? Vai vispār iztiekam bez gaļas? Kā vietējās izcelsmes sastāvdaļas ietekmē garšu? It īpaši, ja vietējā izcelsme var apzīmēt saimniecību Berlīnes priekšpilsētā vai pie Klusā okeāna. Tie ir tikai daži no jautājumiem, kurus dzirdēsiet šajā papildu epizodē. 

Dažādu salātu lapu klāsts
Sasniedziet radošuma virsotni

Pagatavojot klasisku ēdienu tam jaunā un neierastā veidā, iespējams radoši izpētīt kulinārijas pasauli.

Herve Tīss savā gastronomijas laboratorijā

Rūpīgi līdzsvarots kontrasts

Hervē Tīss uzskata, ka Cēzara salātu noslēpums ir kontrastējošu tekstūru un aromātu ideāla kombinācija. Kraukšķīgi grauzdiņi papildina krēmīgu anšovu mērci, savukārt parmezāna siers pievieno asumu grilētai vistai un sulīgām salātu lapām. Rezultāts - garšas eksplozija katrā kumosā.

REZULTĀTI

Nevainojami pasniegti Cēzara salāti

Cēzara salāti no produktiem, kas palikuši pāri

Iniciatīva Culinary Misfits ietekmē klasiku ar veģetāriem Cēzara salātiem no produktiem, kas palikuši pāri. Viņu versija ir vietējās sastāvdaļas, piemēram, biešu saknes un salātlapas ar tahini mērci, burkānu zaļumi un grauzdiņi, kas pagatavoti no pāri palikušās maizes.

Ludviga Maurera Cēzara salāti ar Vagjū liellopa gaļu

Mazliet citādāki Cēzara salāti 

Veidojiet savu klasiku, piesātinot ēdienu ar to, kas jums garšo vislabāk. Ludvigs Maurers mums demonstrē, kā mums jau pazīstamu ēdienu papildināt, aizstājot vistas gaļu un maizi ar Vagjū liellopu un kaperu etiķa mērci.

Salāti ar patiesu garšu

Garda un sātīga ēdiena pagatavošanai nav jābūt sarežģītai. Pavārs Marks Šackers izvēlas sulīgus vistas gaļas gabaliņus un tikko plūktas salātu lapas. Rūpīgi izvēlētas un kvalitātīvas sastāvdaļas, kurām nevainojamas garšas iegūšanai ir nepieciešams vien minimāls garšvielu daudzums.

Katalīnas Cēzara salāti capapés

Cēzara salāti Klusā okeāna reģiona gaumē

Gards ēdiens atspoguļo lietas, kuras jums patīk. Šefpavāri Katalīnu Velezu iedvesmo dzimtene Kolumbija. Lai sastāvdaļas raksturotu pašas sevi, viņa salātiem pievieno produktus, kas raksturīgi dzimtajai zemei — kūpināta haizivs, ķimenes, kukurūzas maize un sofrito.

Jozefs Jusefs pilnveido ēdienu

Īpašs akcents

Pilnveidojot klasiku, redzams, cik intīma var būt maltītes gatavošana un baudīšana. Tā ir arī iespēja radīt jaunas interpretācijas jau pazīstamai receptei. Dodiet vaļu radošuma, lai varētu nodrošināt patiesi unikālu garšas piedzīvojumu. Taču neļaujiet ceļojumam uz augstākām garšas virsotnēm apstāties šeit.

Pārvaldiet garšu

Jaunais AEG Mastery Ranger darbojas kopā ar jums unikālos veidos, lai pilnveidotu jūsu ēst gatavošanas prasmes. Katra ierīce pilda savu lomu, darbojoties saskaņoti un tūlītēji reaģējot uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.

PAR TASTEOLOGY

Kas notiek, ja psiholoģijas profesoram, slavenam Instagram publicētājam, zinātniekam vai pārtikas atkritumu aktīvistam tiek uzdoti tie paši jautājumi, kas parasti tiek uzdoti tikai tradicionālajiem šefpavāriem? Visas atbildes ir ietvertas mūsu jaunajā dokumentālajā filmā Tasteology. Noskatieties tālāk parādītos reklāmkadrus.

Lejupielādējiet preses komplektu

Šefpavārs, kurš fotografē nevainojami pasniegtu ēdienu

Kas ir Tasteology?

Tasteology ir jauna dokumentāla filma, kurā tiek atklāti četri soļi līdz vienlaikus multisensoras, ilgnoturīgas, uzturvielām bagātas un garšīgas maltītes pagatavošanai. Mēs krietni pārsniedzam tradicionālo ēdiena gatavošanas programmu robežas programmas epizodēs: Avots, Dzesēšana, Karsēšana un Pieredze. Lai jūs varat gūt iedvesmu garšas uzlabošanai virtuvē un ārpus tās.

Tikšanās ar garšas ekspertiem

Ludvigs Maurers baro vienu no savām govīm

Jauna pieeja garšai

Tasteology pavērš garšu gluži citā leņķī. Mēs apkopojām speciālistu ieskatus visā pārtikas spektrā no psiholoģijas līdz Instagram. Līdzīgi Ludvigam Maureram — Vagjū govju audzētājam. Viņš kā visu gaļas jautājumu speciālists skaidro, kā saglabāt tās svaigumu un uzlabot garšu. Tagad iepazīsim visus citus mūsu fascinējošos speciālistus...

Miesnieka gaļa ar labu kvalitāti
  • Priecīgie Sačiko un Hisato Nakahigaši, stāvot viens otram līdzās
    Sačiko un Hisato Nakahigaši

    Ogu un sēņu lasīšanas tendenču noteicēji un šefpavāri no Kioto Japānā.

  • Marks Šackers zāļainā laukā
    Marks Šackers

    Autors grāmatai „The Dorito Effect”, kurā tiek aplūkotas mākslīgās garšvielas un Amerikas veselības krīze.

  • Tristrems Stjuarts uzsmaida kamerai
    Tristrems Stjuarts

    Autors no Braitonas, kurš vēlas samazināt pārtikas atkritumu ietekmi uz apkārtējo vidi.

  • The Culinary Misfits dāmas, stāvot viena otrai blakus
    Culinary Misfits

    Pāris no Berlīnes, kas aktīvi meklē un izmanto „neglītus” produktus, kurus vairums izmestu

  • Herve Tīss lepni stāv savā laboratorijā
    Herve Tīss

    Parīzes gastronomijas ķīmiķis, kas ir slavens ar savu mācību pasaulei par olas vārīšanu trauku mazgājamā mašīnā.

  • Katalina Veleza stāv saules apspīdētā laukā saulrietā
    Katalina Veleza

    Viens no pasaules ietekmīgākajiem Latīņamerikas šefpavāriem un iespaidīgs gatavošanas ar tvaiku atbalstītājs.

  • Čārlzs Spenss savā universitātes kabinetā
    Čārlzs Spenss

    Oksfordas eksperimentālās psiholoģijas profesors, kura pētījumu uzmanības centrā ir ēšanas piedzīvojums.

  • Jozefs Jusefs stāv sava restorāna virtuvē
    Jozefs Jusefs

    Radošais direktors un šefpavāra patrons gastronomijas projektā Virtuves teorija, kuru viņš organizē kopā ar Čārlzu Spensu.

  • Jacques la Merde smaida
    Jacques la Merde

    A.K.A. Kristīne Flinna, slavena šefpavāre un pakalpojuma Instagram populāra publicētāja ar vairāk nekā 125 000 sekotājiem.

Pārvaldiet garšu

Jaunais AEG Mastery Ranger darbojas kopā ar jums unikālos veidos, lai pilnveidotu jūsu ēst gatavošanas prasmes. Katra ierīce pilda savu lomu, darbojoties saskaņoti un tūlītēji reaģējot uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.